zingende kerstboom

De Zingende Kerstboom

In de decembermaand is deze levende kerstboom te boeken. Op het eerste gezicht al een schitterend opgetuigde boom. Maar dan komt deze plots tot leven! De boom gaat aan de wandel, ondertussen prachtige kerstliedjes zingend.
Deze verrassing mag tijdens de kerstdagen zeker niet ontbreken op braderieën, kerstmarkten, kerstborrels of in verzorgingshuizen. In de verzorgingshuizen loopt de kerstboom rond over de diverse afdelingen en zingt samen met de bewoners gezellige Nederlandstalige kerstliedjes.

Piet

Piet is een beetje gek, enthousiast en vrolijk en komt graag uw pakjesavond compleet maken. Omdat Piet geen vooroordelen heeft kan zij komen in de uitvoering die u wenst.Van de klassieke zwarte piet tot de moderne roetveeg of kleurenpiet.

Piet vindt het ook erg gezellig in de verzorgingshuizen op pg afdelingen. Zij heeft daar veel ervaring mee en maakt het voor iedereen tot een feest.

kleurpiet

Zwarte Piet of Kleurpiet

Gedurende het verblijf van de Goedheiligman in Nederland, is een van zijn
Pieten te boeken voor een bezoek.
Dit is mogelijk als Zwarte Piet of als Kleurpiet, om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken.
Piet is altijd goed gemutst en is dan ook altijd in voor een geintje.
Piet laat zich graag zien, zowel aan kinderen als volwassenen die haar gezelligheid op prijs stellen.
Piet kan langskomen als aanvulling op reeds aanwezige pieten of als eenling. Zij kan met of zonder
strooigoed komen.
Piet kan ook geboekt worden door bijvoorbeeld verzorgingshuizen, waarbij extra inlevingsvermogen van Piet mag worden verwacht.