De Zingende Kerstboom

In de decembermaand is deze levende kerstboom te boeken. Op het eerste gezicht al een schitterend opgetuigde boom. Maar dan komt deze plots tot leven! De boom gaat aan de wandel, ondertussen prachtige kerstliedjes zingend.
Deze verrassing mag tijdens de kerstdagen zeker niet ontbreken op braderieën, kerstmarkten, kerstborrels of in verzorgingshuizen. In de verzorgingshuizen loopt de kerstboom rond over de diverse afdelingen en zingt samen met de bewoners gezellige Nederlandstalige kerstliedjes.of in winkelcentra.

De XXL paashaas

Ontmoet de unieke XXL paashaas, een meesterwerk van ambacht en knuffelbaarheid! Geen enkele andere paashaas komt in de buurt, want ik creëer elk kostuum zelf met liefde en uiterste precisie. Deze XXL paashaas is niet zomaar een knuffel, het is een ervaring op zich met een knuffelgehalte dat de lat hoger legt.

Deze pluizige vriend neemt de tijd voor knuffels en maakt van elk moment een speciale herinnering. Laat je betoveren door zijn charme terwijl hij vrolijk paaseitjes uitdeelt en met de kinderen lacht voor onvergetelijke foto’s. Deze XXL paashaas is niet slechts een kostuum; het is een levendige sensatie van warmte en vreugde.

Maak jouw paasfeest buitengewoon met de enige echte XXL paashaas!

xxl paashaas voor pasen

Piet

Piet is een beetje gek, enthousiast en vrolijk en komt graag uw pakjesavond compleet maken. Omdat Piet geen vooroordelen heeft kan zij komen in de uitvoering die u wenst.Van de klassieke zwarte piet tot de moderne roetveeg of kleurenpiet.

Piet vindt het ook erg gezellig in de verzorgingshuizen op pg afdelingen. Zij heeft daar veel ervaring mee en maakt het voor iedereen tot een feest.

Hartehoofd

Ontworpen voor de liefdevolle momenten, zoals Valentijnsdag of trouwdagen, maar natuurlijk ook geschikt voor elke dag. Want laten we eerlijk zijn, wie verdient er nu niet een beetje extra liefde?

hartehoofd
heks petronella

Heks Petronella

Voor elk griezelfeestje speciaal aan te passen naar de gelegenheid en leeftijdsniveau.