Levend standbeeld

De kunst van een artiest die als levend standbeeld een act presenteert, is om net zo lang stil te staan, dat het publiek denkt met een echt standbeeld te maken te hebben. Totdat er een kleine fooi wordt gegeven; op dit moment komt het beeld kort tot leven. Het publiek staat versteld en de sfeer is gezet. Een levend standbeeld kan o.a. worden ingezet bij straattheater- evenementen, braderieën, festivals
of in winkelcentra.

De wasvrouw

Alsof ze niet is weg geweest en nog lang niet klaar is met haar was.
Terwijl de vrouw de was doet, komen er in groten getale zeepbellen uit haar wastobbe.

wasvrouw 1

De Visvrouw

De Scheveningse visvrouw staat klaar om haar vis te verkopen.
Zodra zij een kleine fooi krijgt laat zij een heerlijk visje proeven (snoepje).

Zangeres steengoed

Dat ze een groot artiest is, blijkt wel uit het feit dat er een heus beeld van haar is gemaakt.
En soms laat ze haar prachtige zangstem horen, waarmee ze iedereen verrast.

Levendstandbeeld zangeres steengoed

De bruid

De bruid straalt in volle pracht, klaar voor haar grote moment. Er is slechts één ding dat nog ontbreekt: een metgezel die naast haar staat, het ontbrekende stukje van de puzzel.

Deze levendige en hartverwarmende act laat de bruid op speelse wijze naar iedereen lonken, in de hoop de ware te vinden die haar zij aan zij vergezelt. Een unieke interactie waarbij de gelukkige uitverkorene niet meer losgelaten wordt, want de bruid heeft haar match gevonden!

Een betoverende toevoeging aan markten en evenementen, waar liefde en vreugde samenkomen. Laat de bruid de harten veroveren terwijl ze haar zoektocht naar de perfecte metgezel tot leven brengt. Een onvergetelijke ervaring die de magie van het moment vastlegt.