Contactclown Mien

Contactclown Mien is er speciaal voor mensen die extra aandacht
kunnen gebruiken. Denkt u hierbij aan mensen met dementie, een verstandelijke beperking of autisme. Ik ben geen clown zoals u die kent uit het circus. De enige overeenkomst die ik met hen heb, is mijn rode neus. Als Contactclown Mien laat ik geen show zien, maar kom ik om contact te maken. Een persoonlijk contact, om mensen zo uit een isolement te halen en om eenzaamheid te voorkomen. Mien doet dit o.a. door te zingen, praten, bewegen, aan te raken en door gebruik te maken van wat zich op dat moment aanbiedt. Mien gaat met mensen om zonder vooroordeel en zonder verwachting. Hierdoor ontstaan er hele mooie momenten die van zeer grote waarde zijn, ook voor Mien zelf. Momenten die ontstaan vanuit het innerlijke en zonder te kijken naar de beperkingen die er zijn.

Muziek optreden

Als zangeres heb ik al vele jaren ervaring ; met een band máár ook alleen/ solo.
Op dit moment ben ik de vaste zangeres van Meuk uit Zoetermeer waarmee ik Nederlandstalige oude nummers ten gehoren brengt vaak in verzorgingshuizen zoals; mijn wiegie was een stijfselkissie , telkens weer etc. Daarnaast zing ik ook met muziekbestanden zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Geschikt voor verzorgingshuizen en kleine feestjes. Het repertoire wordt aangepast naar de wensen van de opdrachtgever er is veel mogelijk

Levend standbeeld

De kunst van een artiest die als levend standbeeld een act presenteert, is om net zo lang stil te staan, dat het publiek denkt met een echt standbeeld te maken te hebben. Totdat er een kleine fooi wordt gegeven; op dit moment komt het beeld kort tot leven. Het publiek staat versteld en de sfeer is gezet. Een levend standbeeld kan o.a. worden ingezet bij straattheater- evenementen, braderieën, festivals
of in winkelcentra.

Decembermaand

In de decembermaand is deze levende kerstboom te boeken. Op het eerste gezicht al een schitterend opgetuigde boom. Maar dan komt deze plots tot leven! De boom gaat aan de wandel, ondertussen prachtige kerstliedjes zingend.
Deze verrassing mag tijdens de kerstdagen zeker niet ontbreken op braderieën, kerstmarkten, kerstborrels of in verzorgingshuizen. In de verzorgingshuizen loopt de kerstboom rond over de diverse afdelingen en zingt samen met de bewoners gezellige Nederlandstalige kerstliedjes.

De verhalenkist

Ontdek samen met Mien de verborgen schatten van het verleden! Als een ware ontdekkingsreiziger heeft deze nostalgische werkster een oude kist gevonden op de zolder van een van haar werkhuizen. Maar deze schat blinkt niet in goud of zilver; het zijn kostbare herinneringen verstopt in oude voorwerpen van weleer.

Verlies jezelf in de betoverende wereld van vroeger, waar elk item een verhaal vertelt. Mien nodigt ouderen uit om te reminisceren, om die kostbare momenten uit het verleden te omarmen. Het is niet slechts een kist vol oude spullen, maar een schatkist vol levendige herinneringen.

Geef ouderen de kans om actief deel te nemen aan deze betoverende reis door de tijd. Laat ze glimlachen terwijl ze die vertrouwde voorwerpen uit hun jeugd weer in handen hebben. Met Mien en de schat van herinneringen wordt het ophalen van positieve momenten een waardevolle ervaring. Herleef het verleden en geniet van de rijkdom die verscholen ligt in de eenvoudige pracht van vroegere tijden.

Speciale dagen

Of het nou een paashaas is voor pasen, een harte hoofd voor valentijn of een zingende kerstboom voor de kerst. Bekijk het veelzijdige aanbod voor de speciale dagen.